INAUGURACIÓ DE L’ESPAI DE LLIURE APRENENTATGE EL PUNT

elpunt

Diumenge 20 de Novembre

A partir de les 11: Vermut, picaeta i presentació de l’espai (C/ Garcilaso, 11, baix – El Carme, València)

A partir de les 14’30: Dinar al Solar Corona (C/Corona – El Carme, València) i actuació musical

 

“L’ESPAI DE LLIURE APRENENTATGE EL PUNT“, és un projecte col·lectiu, autogestionat i sense ànim de lucre que pretén crear un Centre de Documentació i Biblioteca amb tot tipus de materials sobre moviments socials i servir per a la seua conservació i difusió.

EL PUNT serà un espai social i cultural, obert i lloc de trobada amb altres col·lectius que puguen necessitar utilitzar l’espai o consultar els seus fons. A El Punt també es duran a terme diferents activitats com exposicions, xerrades, presentacions de llibres, tallers, etc. EL PUNT s’obri a que qualsevol persona puga formar-se i aprendre, vindre a llegir un llibre o fullejar una revista, promovent la reflexió crítica i l’acció ciutadana per crear i desenvolupar noves iniciatives.

** D’ON VE EL PUNT?**

A EL PUNT tenim el fons documental del CENTRE DE DOCUMENTACIÓ ANTAGONISTA (CDA) i part de la BIBLIOTECA ANARQUISTA AL MARGEN (BAAM). El CDA, durant el seu recorregut itinerant i autònom, ha anat conservant des dels anys 90 bona part de la documentació generada per col·lectius socials, feministes, anarquistes, d’okupació, antimilitaristes, ecologistes, etc. de la ciutat de València, els voltants i alguns altres indrets de l’Estat Espanyol. D’altra banda, disposarem d’una part de la BAAM, especialitzada en temàtica anarquista. Comptarem, entre d’altres, amb llibres, publicacions periòdiques, fullets, enganxines i cartells que anirem catalogant i podreu treure en préstec o consultar a través del catàleg de la Xarxa de Biblioteques Socials.

** ON ESTEM**

Som a un local, al carrer Garcilaso nº 11 de València, al bell mig del barri del Carme. Un espai no molt gran però suficient per poder iniciar aquesta etapa engrescadora.

Vos esperem per mostrar-vos el local, per a que conegau els nostres objectius i per a que compartim una estona al sol.

Salut!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s